MELD JE AAN VOOR DE DAG VAN DE CONSTRUCTEUR

6 juni 2024

De Dag van de Constructeur, op 6 juni in Kamerik, is een initiatief van VNconstructeurs. Powered by KPE Bouw en Infra en het Hoger Technisch Instituut. Deze dag staat in het teken van het belang van veilige en duurzame constructies. Speciaal aanbevolen voor constructeurs, maar zeker ook interessant voor alle (aankomend) professionals die werkzaam zijn in de bouw. Ontmoet vak- en branchegenoten en laat je bijpraten en inspireren.

Kosten Dag van de Constructeur

De kosten voor deelname bedragen € 295,00 voor leden van VNconstructeurs, Youcon of COBc en € 395,00 voor niet-leden. HBO Studenten en studenten van de TU kunnen aan het congres deelnemen tegen een speciaal tarief van € 50,00. Indien u meerdere personen tegelijk wilt aanmelden, kunt u dit in het formulier aangeven.

Meld je aan via de website van VNconstructeurs.

Kosten Masterclass

Aan de masterclass zijn geen kosten verbonden voor diegenen die ook aan het congres deelnemen. De kosten bedragen € 75,00 voor degenen die alleen de Masterclass willen volgen en niet het aansluitende middagprogramma.

Educatie punten

Door het bijwonen van het evenement ontvang je 2 punten via het Constructeurs Register. De Masterclass levert 1 punt op.

Aanmelden voor de Dag van de Constructeur 2024 kan via de website van VNconstructeurs.